Barion Pixel
CozyCat
napi látogatás
cica
1 x Ft
Összesen: 0 Ft

Megrendelés

Megrendelő adatai

*
*
*
*
*

Szolgáltatás igénybevételének ideje

*
*
*

Konzultáció, kulcsátadás

*

Cica / cicák adatai

*
*
*
*
*
A gondozási időszakra kérlek biztosíts a cicád/cicáid számára elegendő táplálékot.
A gondozási időszakra kérlek biztosíts a cicád/cicáid számára elegendő alommennyiséget.

Másodlagos kapcsolattartó adatai

Amennyiben csak egy kulcsot tudsz biztosítani számunkra, kérlek add meg egy olyan családtag/rokon/barát/szomszéd elérhetőségét, aki a szittelés ideje alatt Budapesten tartózkodik, és van kulcsa a lakáshoz! (csak és kizárólag vis major esetén keressük őt)

Egyéb információ

A Cozy Cat kizárólag a macskák ellátásáért vállalja a felelősséget.
Maximum 10 szobanövényt locsolunk meg neked.

Állatorvos adatai

*
Kérjük, hogy a konzultációra készítsd elő cicád egészségügyi kiskönyvét!

Számlázási adatok

*

Véglegesítés

*
A személyes adatok kezelése az ÁSZF IX. bekezdése alapján történik, időtartama a Szolgáltatás teljesítéséhez szükséges idő, de legkésőbb a Szolgáltatás teljesítésétől számított öt (5) év. Megrendelő az adatai törlését, azok kezeléséről való tájékoztatást bármikor kérhet, a Vállalkozó székhelyére (1073 Budapest, Erzsébet Körút 53.) történő írásbeli nyilatkozat elküldésével és a közölt, Megrendelő beazonosítását lehetővé tévő adatai közlésével.

A Szolgáltatás vonatkozó hatályos Általános Szerződési Feltételei, (a továbbiakban: ÁSZF) a Megrendelőlap elválaszthatatlan részét képezi, és azzal együtt értelmezendő. A Szolgáltatást igénybe vevő (továbbiakban: „Megrendelő”) jelen Megrendelés a Vállalkozó részére történő elküldésével tudomásul veszi és elismeri, hogy az ÁSZF tartalmát előzetesen megismerte és elfogadja, továbbá kifejezett hozzájárulását adja az ÁSZF-ben megjelölt adatai kezeléséhez, mely a Szolgáltatás teljesítéséhez szükséges.

Kapcsolat

info@cozycat.hu
+36 20 949 4902

Hírlevél feliratkozás

© Powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu