Barion Pixel
CozyCat

Felhasználási feltételek

Általános rész

A „https://cozycat.hu” weboldal (a továbbiakban: honlap/weboldal) segítségével Nagy Teodóra ev. Üzemeltető (a továbbiakban: Üzemeltető) a Felhasználók felé közvetíti az általa nyújtott szolgáltatásait és forgalmazott/gyártott termékeit. A honlap látogatásával, használatával, illetve az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételével, Ön külön regisztráció nélkül elfogadja jelen Felhasználási Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat. A weboldal kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között és harmadik személyek jogainak sérelme nélkül használható. A weboldalon feltüntetett árak ÁFAmentesek. Az Üzemeltető az árváltoztatás jogát fenntartja.

 

Copyright, Szerzői jogok

Minden „https://cozycat.hu” weboldalon megjelenő információ az Üzemeltető, azaz Nagy Teodóra ev. tulajdonát képezi, és arra minden jogot fenntart. Minden felhasználás és reprodukálás írásos engedélyhez kötött. A „https://cozycat.hu” domain az Üzemeltető javára bejegyzett domain név. 

 

Vegyes rendelkezések

A honlapot mindenki saját felelősségére használja. Az Üzemeltető a weboldalt a magyar jogszabályok szerint üzemelteti. Jelen Felhasználási Feltételek valamely rendelkezésének érvénytelensége, vagy hatálytalansága a többi rendelkezés érvényességét vagy hatályát nem érinti. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot a jelen feltételek külön értesítés és indoklás nélküli, akár visszamenőleges hatályú megváltoztatására is, a Felhasználók az ilyen jellegű módosításokat - a weboldal használatával - elfogadják. A Felhasználó felelőssége, hogy a Felhasználási Feltételek változásait figyelemmel kísérje, a honlap módosítást követő használata a módosított feltételek elfogadását jelenti. Az Üzemeltető nem tudja garantálni a weboldal folyamatos, megszakítás nélküli működését, illetve az ahhoz történő biztonságos hozzáférést, de maximálisan törekszik rá.

 

Kapcsolat

info@cozycat.hu
+36 20 949 4902

Hírlevél feliratkozás

© Powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu